Ingen rushtidsavgift på Gulleråsen

Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Det blir ingen rushtidsavgift på Gulleråsen stasjon. Om det blir en avgift for det motsatte får tiden vise. Hvem som bør få medalje for langsomhet gjenstår å se.

Mye tyder på at alle prosesser rundt Gulleråsen har stoppet opp. Nytt er det at Rambøll har kastet inn håndkleet. Rambøll har hatt ansvar for prosjekteringen av den nye Gulleråsen stasjon, som burde vært klar for lenge siden. Rambøll er ikke et firma man ellers forbinder med den som gir seg. Hvilke muligheter som er tilbake er vanskelig å si. Er det nye byrådet så opptatt av bilfri by at de ikke bryr som  om en perrong som er viktig for beboere på Holmenkollbanen?

I mellomtiden får beboerne i området rund Gulleråsen stasjon glede seg over at det ikke blir en rushtidsavgift på Gulleråsen stasjon. At det blir en fattig trøst er derimot ingen nyhet.

Hva nå samferdselbyråd, Lan Marie Nguyen Berg? Er det viktig nok at beboerne rundt Gulleråsen benytter kollektivtrafikk?

edf
Mail som viser at Rambøll trekker søknaden

3 kommentarer

 1. Så flott at du har fanget opp denne korrespondansen selv om budskapet er til gremmes over! Kan ikke skjønne at man ikke har alle søknader behandlet så hvis nå et under skulle skje, kan man sette i gang fort?

  Likt av 1 person

  1. Hei Elin! Det er virkelig til å undres over. Riktignok er det ikke tett av folk rundt Gulleråsen stasjon. De som enda ikke får sin stasjon får sikkert ikke utsettelse på innbetaling av eiendomsskatt. Her er det virkelig mangel på gehør. Politisk gehør.

   Liker

   1. JA, og ikke noe nytt det for dette gjelder Oslo Vest og da er i hvert fall ikke dagens ledelse interessert i annet enn å fortette mest og høyest mulig samme hvilken regulering som er for områdene! For den samme ledelsen som hyller sykkelen og kollektivtransport og nærmest forbanner bilen, burde man forvente at nettopp derfor satset de på denne stasjonen, men trenger vel også bompengene våre og bøtene for feilparkering da det blir færre og færre parkeringsplasser.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s