Bydel Vestre Aker er på etterskudd med viktig informasjon

Bydel Vestre Aker sliter økonomisk, men det er ikke det samme som at bydelen kan forsømme viktige områder. En bydel bør ha korrekt informasjon om politisk aktivitet, utvalg og møtereferater. Nå synes mye av dette å flyte i Vestre Aker.

Informasjonen på nettsiden til bydelen er mangelfull. Den  bør  være noenlunde korrekt.  Det er viktig at politiske saker og vedtak legges ut i rimelig tid etter et møte er avholdt. Dette er også  viktig for å kunne følge opp saker som er av betydning for bydelens beboere.

Etter valget er det blitt oppnevnt nye utvalg og tilsyn.Lite av dette er oppdatert på bydelens hjemmeside. For bydelens innbyggere er slik informasjon viktig.

Før jul etterlyste en innbygger i Vestre Aker et bedre tilbud for sin demente mann i Aftenposten. For bydelens beboere er det viktig å vite om det er et hjertesukk fra én som har lite betydning for andre, eller om at det er noe som angår flere  eldre med demens i bydelen.

Hvordan blir bydelens tjenestetilbud påvirket av innsparingene? Kan eldre være trygge på at de får dekket sine behov? Og hva med bydelen som helhet? Informasjon er utvilsomt viktig – selv når fokus er på 50 millioner som skal spares.

 

.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s