VESTRE AKER POSTEN

 

Dette er en bydelsblogg for Vestre Aker og Sørkedalen.  Bloggen skal bli en kombinasjon av blogg og bydelsavis. Det vil komme papirutgaver med jevne mellomrom.

Alle synspunkter som er relevante for vestlige bydeler og Sørkedalen er velkomne som bidragsytere og intervjuobjekter. Ta kontakt på: asethomas@gmail.com

Bloggen er upolitisk. Alle som har meninger som ikke handler om rasisme og uakseptable synspunkter om mennesker og institusjoner er velkomne med debattinnlegg og kronikker.

Det første innlegget ble publisert i påsken 2015. Det omhandlet tidligere leder av bydelsutvalget Elin Horn Galtung. Den første artikkelen ble delt mer enn 100 ganger den første helgen. Det viste at en bydelsblogg kan være en god start på en bydelsavis for befolkningen i de vestlige bydelene i Oslo.

Nå har bydelsbloggen eksistert i 8 måneder. Den har på det meste flere tusen lesere. I en bydel som snart har 48 000 innbyggere bør målet være så mange lesere som mulig.

Unge mennesker oppfordres til å komme med bidrag. Er det noe jeg har lært som lokalpolitiker er det at alle er opptatt av ungdommen, uansett politisk parti.

Vennlig hilsen

Åse Thomassen

den090315bildedagbladet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s