Svendstuveien åpnes igjen

Det har vært sagt mye om stengningen av Svendstuveien. Politikerne har vært oppgitte, selv om de ikke har gitt opp. Det har derfor  vært jobbet mye med å få åpnet Svendstuveien, men det var lenge som en kamp mot vindmøller. Nå har Svendstuveien omsider blitt noe annet enn en kamp mot vindmøller for politikerne og beboerne i området.

Per Trygve Hoff kan fortelle at det nå er en hyggelig nyhet fra byrådet i går for bydelens beboere rundt Svendstuen,Vettakollenog Skådalen: Svendstuveien åpnes igjen og skal igjen ta sin del av lokaltrafikken i området, det vil blant annet innebære  avlastning for Skogryggveien forteller Hoff.

Svendstuveien ble i sin tid sperret med bom av en av de lokale beboere, og siden det har vært en såkalt privat veistump, har kommunen slitt i en årrekke med å få åpnet den igjen. Naboer har kjempet like lenge, med støtte fra det lokale BU i Vestre Aker og lokale bystyrerepresentanter. Her har særlig Lars Asbjørn Hanssen, nestleder i bydelsutvalget og Per Trygve Hoff som bystyrerepresentant vært særlig aktive, det siste året har også Høyres bystyrerepresentanter Maren Malthe-Sørensen og James Stove Lorentzen bidratt til å holde saken på kartet.

«Ting skjer – selvom byråkratiets kværn iblant maler sakte», sier Per Trygve Hoff. For tiden oppholder han seg på det blide sørland. Der er kanskje ikke lokaltrafikk det som opptar ham mest. Flott at han likevel fant tid til  å gi oss denne gledelige nyheten. Og gratulerer til beboerne som får glede av dette.

2 kommentarer

 1. Hei.
  Svendstuveien skulle ha vært åpnet i dag 5. august kl. 12.
  Det ble den ikke. Kan dere finne ut hvorfor og når eventuell ny dato er fastsatt.
  Med vennlig hilsen
  Petter Gran-Jansen

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s