Samfunnshus Vest – skjebnesvangert årsmøte 29.april

Det har vært mye uro rundt Samfunnshus Vest de siste årene. Samfunnshuset er en viktig del av bydelene i vest, men innbyggerne i bydelene vet lite om hva som vil skje med Samfunnshus Vest. Årsmøtet 29.april vil være svært viktig for Samfunnshus Vest. I verste fall kan næringsinteresser overta dette folkets hus på Røa.

Det er årsmøte på Samfunnshus Vest onsdag 29. april. Da skal medlemmene velge nytt styre og ta standpunkt til kriterier for medlemskap og stemmerett i de styrende organer i Samfunnshus Vest. Det er en reell fare for at leietakerne og næringsinteresser kan få for mye innflytelse i Samfunnshus Vest, noe de allerede har etter årsmøtet i 2014. Årsmøtet blir derfor et være eller ikke være for samfunnshuset som et folkets hus vest i Oslo. Det var jo faktisk et folkets hus det ble bygget som i 1974.

Det er forbausende at politikere i Oslo ikke ser det symbolske i denne saken. For taper de vestlige bydeler sitt samfunnshus til næringsinteresser har mange feil blitt gjort. Oslo Vest trenger et samfunnshus på Røa. Og har det. Årsmøtet onsdag 29.april vil vise hvilken vei det nå går.Faren er at næringsinteresser får en altfor stor makt og innflytelse. Det var absolutt ikke meningen da bygget stod ferdig i 1974.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s