Har Frp i Oslo nettopp sikret Raymond Johansen 4 nye år?

Det har vært pussig å følge selvskadingen til Oslo Frp de siste årene. Problemene startet da Mazyar Keshvari var leder i Oslo Fremskrittparti. Han hadde for mange problemer, og klarte ikke å lede partiet i Oslo. Det var bedrageriet av reiseregninger på Stortinget som skulle sette en stopp for hans karriere som politiker, både nasjonalt og i Oslo. Han er nå utmeldt av Frp. I 2020 ble han dømt til 11 måneders ubetinget fengsel. Tone Ims Larsen rykket opp fra nestleder i den kaotiske situasjonen etter at fylkeslederen ble tatt i bedrageri.

Tone Ims Larssen

I sommer gikk Tone Ims Larssen ut i mediene og beklaget de vanskelige samarbeidsforholdene i Oslo Frp. Hun har hatt en rekke verv i Oslo Frp i en årrekke, både i bydelsutvalget i Østensjø, bystyre, skatt og vararepresentantt il Stortinget. Hun har vært en betrodd politiker i Frp inntil kaoset oppstod i Oslo Frp for få år siden. I løpet av de årene har Frp i Oslo hatt flere konflikter. Den siste tiden har det vært rolig rundt Oslo Frp, men så søker de negativ oppmerksomhet igjen ved å ekskludere Tone Ims Larssen i 6 måneder. Det virker barnslig og uprofesjonelt. De fleste hadde glemt hennes medieutspill tidligere i år. Nå klarer Frp i Oslo å skaffe seg negativ oppmerksomhet igjen. Er det ingen med medietrening i Oslo Frp?

Glipper byrådsmakten for Høyre i 2023?

Høyre har gode meningsmålinger i Oslo og er sultne på byrådsmakt etter valget i 2023. Fremskrittspartiet destruktive ledelse av Oslopartiet kan nettopp være det som kan hindre at den borgerlige siden får ny byrådsmakt i 2023. Frp er svært svakt i hovedstaden. Frp har ikke demografien på sin side, men de svake valgresultatene er nok også resultat av et parti som skyter seg i foten uten stopp. Et styringssultent Høyre har derfor mindre muligheter for å vinne et borgerlig flertall. Venstre er sterke i Oslo, men ikke Krf. Heller ikke Frp, som nå igjen har sikret seg negativ oppmerksomhet.

Valget 2023

Den eneste som virkelig kan glede seg over nytt bråk i Oslo Frp er Raymond Johansen. Han har nettopp gitt beskjed om at han stiller til valg for nye fire år fra 2023. Med et Høyre som kun får drahjelp fra Venstre, kan dette gå veien for et nytt byråd ledet av Raymond Johansen.

Åse Thomassen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s