Birgitte Espeland blir leder for Roseslottet

Birgitte Espeland slutter på Kistefos ved utgangen av august for å begynne som daglig leder på Roseslottet. Hun skal utvikle Roseslottet videre i samarbeid med brødrene Eimund og Vebjørn Sand. Roseslottet har siden åpningen hatt 300 000 besøkende. Roseslottet ved Frognerseteren skal fortsette til 2025. I årene som kommer vil nye prosjekter utvikles av teamet som driver Roseslottet. Rekrutteringen av Birgitte Espeland er spennende. Hun har vist at hun klarer å lede komplekse organisasjoner, med alt fra kunst til takrenner som må repareres. Nå skal hun jobbe med Vebjørn Sand som virkelig har gått sine egne veier i norsk kulturliv.

Kistefos har takket Birgitte Espeland for en god innsats i de tre årene hun var direktør der. Tidligere har hun vært leder for Skimuseet og Bogstad gård.

Birgitte Espeland fra tiden som leder ved Skimuseet i Holmenkollen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s