Pust- en trivelig kaffebar i Slemdalsveien

Kaffebarer er i tiden, men det er få som klarer å kombinere kvalitet med trivsel. Pust i Slemdalsveien på Majorstuen er en oase for den som liker en kaffebar med god kaffe, godt utvalg av mat og en hyggelig atmosfære. Det er et ungdommelig miljø, men på en avslappende måte. Om en på 110 år hadde stavret inn døra hadde det neppe vært et problem. Det er et hyggelig og vennlig miljø på Pust.

Hyggelig sittetrapper å sitte i innerst i kafeen

Pust er innredet med bord, stoler og sofaer. Innerst i lokalet er det en form for trapper der folk satt i grupper og hygget seg. Skoene var plassert pent nedenfor trappene. Det ga kafeen et uformelt og trivelig preg.

Et relativt bredt utvalg av kaker, salater og sandwicher

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s