Kommer partiene til å gjøre seg lekre for Oslo Vest før valget i år?

I august starter valgkampen for fullt. Politikerne i Oslo henvender seg til svake grupper, minoriteter, Groruddalen og områder med utfordringer. Oslo vest har mange ressursterke mennesker, mange trenger ikke skreddersydde tilbud eller opprustning av nærmiljøet. Men Oslo Vest trenger også politikere som jobber for seg. For Vestre Aker, Ullern og Frogner.

Røa- tunnelen er et eksempel på et prosjekt som burde vært i boks for flere år siden. Hvilket parti har den politikeren som før valget sier at han vil spise hatten sin om ikke Vestre Aker har en Røa tunnel innen 2025? Hvordan kan det ha seg at politikerne, også i Høyre, så til de grader ignorerer behovet for en tunnel under Røa?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s