Ola Asdahl Rokkones med konsert i Gamle Hellesund

Om sommeren flytter Vestre Aker til Sørlandet, for å overdrive litt. I flere år har fastboende og ferierende kunnet glede seg over musikken til Ola Asdahl Rokkones utenfor skolehuset i Gamle Hellesund. Konserten foregår onsdag 21. juli klokken 17.00

Med seg har Rokkones visesangeren Moisés Gadea fra Nicaragua, Siri Kvambe og Einar Walen på bass.

Ola Asdahl Rokkones begynte karrieren i Grindbakken skolekorps. I dag spiller han med orkestre og grupper i innland og utland. Han spiller like lett med russiske musikere som rumenske. Han jobber i Tromsø. Konserten onsdag 21.juli lover inspirasjon fra det nord norske.

Ola Asdahl Rokkones er utdannet ved musikkonservatoriet i Tromsø. Han lever av og for musikken. Han samarbeider med Marit Sandvik, har bandet Rio de Trokkones. Han har vært solist med Mariinsky Symfoniorkester, Orchestre Regional de Normandie, Severnaya Sinfonia, Tromsø Kammerorkester og Bergens Filharmoniske orkester. Han spiller både jazz og klassisk musikk på saxofonen. En imponerende karriere for en som begynte det hele i Grindbakken skolekorps

Konserten koster 150 kr per person. Betales med vipps eller ved inngangen. Barna får delta gratis.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s