Jul på Bogstad- sikrere enn snøen

Mens snøen stadig svikter barn og alle som liker hvit vinter, er Bogstad gård sikrere enn banken med sin årlige tradisjon. Søndag 26.november kan barn og voksne oppleve en dag med mange aktiviteter på Bogstad gård.

Bogstad gård som alltid er et staselig bygg er for anledningen dekort med julelys. Det er julelys og juledekor i alle stuene.

291115_mb_390-1
Foto: Morten Brun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verksted på loven for barna

Det er juleverksted på låven. Det vil også bli servert grøt for barna. Det er også anledning til å oppleve dyrene i fjøset. Hestene har dombjeller på. Det vil være eventyrstund for barna. Det er også en rekke andre aktiviteter som ponniridning. I ballsalen er det historisk dans.

Det tradisjonelle julemarkedet

Det er som i tidligere år julemarked med boder som tilbyr ting man trenger og ting man aldri hadde tenkt på. Julemarkedet har alltid noe nytt. Husk kontanter siden ikke alle bodene har betalingsterminal. Det er mange spennende, hjemmelagede produkter.

Kafé Grevinnen holder åpent

Kafeen holder åpent som vanlig. Det er en av Oslos triveligste kafeer. Det blir sikkert mange mennesker der når Bogstad feirer jul, men betjeningen rekker allikevel en hyggelig midt i travelheten.

12045678_1484358171868845_4065309585147368922_o
Den vakre broen på Bogstad gård om sommeren

Info
Bogstad gård holder åpnet fra 11:00 til 16:00 (åpner en time tidligere enn vanlig)

Inngang 70 kroner for voksne. 30 kroner for barn

Det går buss til Sørkedalen. Buss 41 stopper ved Bogstad gård, men den går ikke ofte. Buss 32 til Voksenskog går oftere, men da kommer man ikke helt til Bogstad gård.  Det er en fin tur som tar 10-15 minutter.

291115_mb_162
Foto: Morten Brun

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s