Sauens dag på Bogstad gård

Sauens dag arrangeres i år som i fjor. Det er et godt innarbeidet arrangement på Bogstad gård. I dag arrangeres Sauens dag søndag 17.september.

image013

Sauens dag er for besøkende i alle aldre, men det er likevel et tilbud som kanskje kan gi aller størst glede for barna. Det er dyr og flere aktiviteter.

Markens grøde

Sauens dag har markens grøde som tema.  I tillegg vil det være aktiviteter rundt ull og tekstil. Dansegruppa Bæringen skal opptre med folkedans på tunet

Husk kontanter om du vil kjøpe noe

For voksne er det ofte interessant med de mange kvalitetsproduktene som selges i bodene. Da jeg snakket om bier med en som solgte honning skulle jeg gjerne hatt kontanter på meg. Det er jo fantastisk å kunne kjøpe et rent produkt som honning. Det kan være smart å huske at salgsbodene ikke har betalingsløsninger. Tidligere har jeg sett at museumsbutikken hjelper folk med behovet for kontanter. Da stod de på å godt de kunne, men for de som vil kjøpe noe er det smartest å ha med kontanter.

Café Grevinnen er åpen under Sauens dag, i likhet med alle ukens dager unntatt mandager. Kafeen på Bogstad gård er i seg selv verdt et besøk. Både når det Sauens dag og ellers. Den har en unik atmosfære og miljø, selv om det blir enda mer folksomt der under arrangementer som Sauens dag.

Bogstad gård er verdt et besøk både når det er Sauens dag og ellers. I dag er Mette Møller Mork leder av Bogstad gård. Hun viderefører en arv der mange må krediteres. Når det gjelder hageanlegget er den tidligere lederen Else Espeland viktig.

Bogstad gård tar inngangspenger når det er arrangementer. Resten av året er anlegget og gården tilgjengelig for allmennheten uten at det koster noe som helst.

Sauens dag  søndag 17.september

Klokken 11.00-16.00

Inngang:

70 kr for voksne

30 kr for barn

Barn under 2 år gratis

bogstad-juni-10-39
Hagearkitekturen vil bære preg av Else Espeland og gårdens historie i mange år fremover
image014
Salgsbodene fra tidligere år

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s