FOLKEFEST PÅ JULEMARKEDET PÅ BYGDØY

Julemarkedene er viktige for å videreføre tradisjonene. Bogstad gård har sitt flotte julemarked hvert år, men det bør ikke hindre noen å ta turen til Folkemuseet også. Begge deler er fine julemarkeder på hver sin måte.

IMG_20161203_140846.jpg

«Hvorfor er det så mange  her?» var det en som spurte, var det kanskje mange som spurte. Lite tvil om at julemarkedet på Folkemuseet var et av de mest populære stedene i Oslo sist lørdag. De som ikke fikk med seg julemarkedet sist helg har en ny mulighet helgen som kommer. Det er mange muligheter til å stifte bekjentskap med allsidigheten i norsk kultur. Fra omgivelsene på Folkemuseet til alle former for brukskunst.

Julemarkedet 10.og 11.desember

Neste helg vil Folkemuseets julemarked være åpent mellom klokken 11.00 og 16.00. Det vil være flere opptredener, som særlig kan glede barn. Det er sågar gudstjeneste i Gol Stavkirke klokken 13.30.

cof
En av alle bodene med brukskunst

2 kommentarer

  1. Disse skjønne englene frister enormt til å ta turen dit. Men vi må ha stor tålmodighet, for det er kjempekø ut dit og medfører høy lykkefaktor for de som skriver ut parkeringsbøter.

    Likt av 1 person

    1. Sliter litt med å legge ut bilder. Var utrolig mange mennesker der sist lørdag. Gjelder kanskje å komme tidligst mulig. Men tydelig at slike markeder dekker et stort behov. Selv foretrekker jeg den noe roligere varianten på Bogstad gård, selv om svært mange besøker Bogstads julemarked også.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s