Hovseterhjemmet -nytt navn før innflytning i nytt bygg

Bydelsutvalget i Vestre Aker skal bestemme nytt navn på Hovseterhjemmet. Vestre Aker Posten foreslo allerede i 2015 at det nye Hovseterhjemmet bør få et nytt navn. Nå blir det opp til bydelsutvalget å finne et nytt navn. Sykehjemsetaten har satt frist til første november.

I dag er Hovseterhjemmet et veldrevet sykehjem med lokaler på Økern. Det gamle Hovseterhjemmet er revet og nytt bygg bygges. De siste årene har Hovseterhjemmet vært drevet godt av Unicare. Attendo tok også grep da en del beklagelige forhold kom for dagen for noen år siden. Gjennom årene har det med ujevne mellomrom vært kritikkverdige forhold ved Hovseterhjemmet. At et nytt navn følger det nye bygget er derfor flott. Det gir anledning til en god start med nytt bygg.

Det nye sykehjemmet skal etter planen stå klart sommeren 2017. I tiden fremover må politikerne i Vestre Aker trimme sine små grå for å komme frem til et navn som hedre institusjonen. Det blir en spennende jobb, men det er slettes ikke den letteste jobben for politikere. Det må være et navn flere synes er bra. Det blir mest sannsynlig avgjort i det neste møtet i byelsutvalget.

Neste møte i BU: 13 oktober

IMG_20160912_114018.jpg
Forespørselen fra Sykehjemsetaten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s