Menneskenes dag – Sauens dag på Bogstad gård

Like sikkert som høsten er Sauens dag på Bogstad gård. I dag hadde arrangementet virkelig værgudene på sin side. Solen ga et vellykket arrangement et sommerlig preg.

edf
Avslapning og aktiviteter
edf
edf

Bogstad gård har aktiviteter hele året, men det er noen arrangementer som er større en andre. Sauens dag er et arrangement som inkluderer mye av aktiviteter. Det er klipping av sauer, aktiviteter for barn og salg av mange produkter. Dagens gode vær bidro til en ekstra god stemning på Bogstad i dag. Mange fant også veien til gressplenen bak hovedbygningen. Andre tok en tur i parken som bare blir finere og finere.

Sauens dag ble virkelig også en menneskenes dag. På denne siden av sommeren har de fleste ikke mer sommerferie. Dagens dag på Bogstad var derfor rene bonusen med sol og varme. Og et arrangement som Bogstad gård og Bogstads gårds venneforening har all grunn  til å være stolte av. Venneforeningen er en viktig bidragsyter i mange av de større arrangementene på Bogstad gård.

Partiet Venstre stod forøvrig klare med kaffe og saft på veien over stranden ved Bogstad gård. De har tydeligvis siktet seg inn på valgkampen allerede.

Åse Thomassen

Vestre Aker Posten

 

 

IMG_20160904_145449.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s