Ola Asdahl Rokkones og det rumenske jazzensemblet spiller på Cafeteatret i kveld

Ola Asdahl Rokkones opptrer med det norsk- rumenske jazzensemblet Roumanouche på Cafeteatret i kveld. Den talentfulle musikeren opptrer med jevne mellomrom i Vestre Aker, bydelen der han vokste opp og hvor han fremdeles har sin nære familie.

images (3)

Ola Asdahl Rokkones vant ungdommens kulturmønstring i Vestre Aker da han var ung. Prisen bidro til inspirasjon til å bli musiker. I dag er Asdahl Rokkones en etablert musiker med fast base i Tromsø. Han har bodd i Tromsø de 14 siste årene, men vender med jevne mellomrom nesen sydover for å besøke familien på Voksenkollen. For tre år siden fikk han Tromsø kommunes kulturpris. I Vestre Aker er det mange som har gledet seg over Rokkones opptredener i Ris kirke. Sist gang før jul i 2015. Asdahl Rokkones er en allsidig musiker. Han spiller både jazz og folkemusikk.

IMG_0019 (1)
Solo under konsert i Tromsø

Jazzensemblet Roumanouche som spiller på Cafeteatret i dag er en del av et kulturutvekslingsprosjekt. Rokkones har også tett – musikalsk – kontakt med Russland og har blant annet opptrådt i St. Petersburg. Med mor i Vestre Aker kan vi være sikre på at det blir flere konserter i bydelen. De som ikke kan vente til neste opptreden i Vestre Aker kan oppleve den talentfulle musikeren med jazzensemblet Romanouche i kveld. På Cafeteatret.

Konserten starter kl 20.00

Billetter kr 150.-

IMG_0034
Korps var en fin skole for dagens anerkjente saksofonist. Her fra Grindbakken skoles musikkorps

 

Ola-Asdahl-Rokkones-3-Photo-Marius-Fiskum2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s