Våren er kommet til Bogstad gård

Våren er kommet til Oslo. Våren er kommet til Bogstad gård. Riktignok har vi ingen garanti for at våren varer helt til påske, men de som kan synes å komme seg ut på denne vårdagen i mars. Ganske mange har funnet veiene til Bogstad gård.

DSC_0271 (1)
Foto: Torun Gløkler Ludviksen

Det er et imponerende program på Bogstad gård hele året. Stedet er også i passe gangavstand for dem som kun ønsker en tur eller ønsker å besøke Grevinnen, den populære kafeen på Bogstad gård. I dag var det dekket fint til med duker og påskeliljer i Grevinnen. Torun Gløkler Ludviksen som jobber på kafeen fant dette motivet(se foto). Mange humrer over teksten som står ved peisen i kafeen.

Folk i alle aldre er på Bogstad gård og områdene rundt Bogstad gård i dag.Det er fantastisk at beboerne i Vestre Aker og hele Oslo kan ta del i Bogstad gård. Og i dag er våren på Bogstad, men uten en garanti for at det gode været varer helt til påske.

Åse Thomassen

 Vestre Aker Posten

 

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s