Karin Berg tildelt Kongens Fortjenestemedalje

Det er sagt mye godt om Karin Berg, tidligere leder for Skimuseet. Når hun nå får Kongens Fortjenestemedalje er det mer enn fortjent. 

For mange har Karin Berg vært en institusjon på Skimuseet til hun sluttet i september 2015. Det er lite tvil om at Karin Berg har gjort seg fortjent til en slik pris. Vi spurte likevel hennes etterfølger Birgitte Espeland om  hvorfor hun synes Karin Berg fortjener Kongens Fortjenestemedalje. Birgitte Espeland svarte:

» Karin Berg har formidlet  både Skimuseet og skihistorie på en utmerket måte i 31 (!) år Hun har skrevet mange bøker og tatt imot – og begeistret – mange gjester på museet. Karin Berg var også Steinar Eidakers gode «assistent» i fasene med utbygging av museet. En meget velfortjent medalje!!»

En ringerunde til politikere og idrettens folk kunne gitt flere gode ord. Karin Berg har satt spor etter seg og vil sikkert bidra med sin kunnskap om skiene og stavenes historie i mange år til. Kongens Fortjenestemedalje ble tildelt på en seremoni på Skimuseet onsdag 16.mars.

Gratulerer med Kongens Fortjenestemedalje, Karin Berg.

 

12308164_10153259217850194_5607145953619953443_o
Karin Berg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s