Gunhild Ramm Reistad kåserer på årsmøtet til Sørkedalen historielag

Gunhild Ramm Reistad skal kåsere på årsmøtet i Sørkedalen historielag. Historielaget har lagt et begivenhetsrikt år bak seg og vil arrangere årsmøte 8.mars.

IMG_1022 (2)
Gunhild Ramm Reistad

Sørkedalen historielag har en imponerende aktivitet. De siste årene har historielaget også vært viktige for restaureringen av husmannsplassen ved Holen.Historielaget har også eget medlemsblad «På Stubben». Det utgis 4 ganger i året.

 Kåseri ved Gunhild Ramm Reistad

Forfatteren Gunhild Ramm Reistad vil innlede om kvinners liv i Norge og Sørkedalen. Reistad har lang fartstid som politiker for Venstre i bystyret i Drammen. Hun har også vært tilknyttet Drammens Tidende som journalist i 30 år. I 2013 ga hun ut en bok om Anna Rogstad, som var den første kvinnen som møtte på Stortinget. Boken som kom i forbindelse med hundreårsjubileet for kvinners stemmerett i 2013 fikk mye oppmerksomhet.

På årsmøtet vil tilhørerne få innblikk i livene til Randine Bergendahl og andre  kvinner i Sørkedalen. Ramm Reistad er en dyktig formidler. Som foredragsholder kombinerer hun mye kunnskap med et smittende humør.

Årsmøtet

Årsmøtet finner sted på Bergendalsstua. Lokalet i Sørkedalen 8.mars klokken 19.00. I pausen vil det bli servert Waleskringle og kaffe eller te.

den140715bilde3husmannsplass
Under arbeidet med restaureringen av husmannsplassen på Holen i juli 2015. Ildsjelen Jan Fredriksen til venstre på bildet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s