Nye ledere i bydelsutvalget i Vestre Aker

Det nye bydelsutvalget blir konstituert 26.oktober, men siden Høyre har flertall er lederrollene i det nye bydelsutvalget allerede på plass. Med mindre Høyres egne foretar et mytteri, blir det som Høyre har vedtatt. Høyre har jo 9 av 15 medlemmer i det nye bydelsutvalget.

den260815Ingridogdatterensammen
Leder av oppvekstkomiteen Ingrid Nyhus med en av hennes døtre

Lars Asbjørn Hanssen blir leder i det nye bydelsutvalget. Det har lenge vært kjent. Nytt er det at det er tre nye komiteledere, og her går Høyre andre partier en høy gang når det gjelder kvinneandel. For samtlige innstilte komiteledere er kvinner. Ingrid Nyhus skal lede komiteen for oppvekst og ungdom. Hun er småbarnsmor og lærerstudent.Lene Mathisen skal lede helse- og sosialkomiteen. Hun jobber som lege på Ullevål sykehus.

Marianne Blystad, som er fersk i bydelsutvalget, skal lede Vestre Akers komité for byutvikling,miljø og samferdsel. Blystad er utdannet siviløkonom og jurist. Hun er i dag advokat og har en rekke posisjoner i næringslivet.

den170615larsasbjidress
En trønder avløser en bergenser som leder av bydelsutvalget.

Åse Thomassen

Bydelsbloggen for Vestre Aker og Sørkedalen

2 kommentarer

  1. Dette blir nok en SUPER gjeng, som sammen med de andre partiene vil det beste for alle oss snart 48 000 beboere i Vestre Aker. De økonomiske utfordringene er dessverre fremdeles ENORME! Men ved å lese saken med tittel «Bydelsdirektørens Driftsorientering» til hvert BU-møte, blir vi IMPONERT over alt som ytes av de mange flotte ansatte til det beste for oss i bydelen. Og all erfaring viser at mye positivt, som ikke koster noe, kan gjøres i samarbeid med bydelens beboere, for hederbetegnelsen DUGNAD lever i beste velgående her i Vestre Aker.

    Likt av 2 personer

  2. Det et utvilsomt mange dyktige personer i det nye bydelsutvalget. I dag får vi rede på et nytt byråd bevilger mer penger til bydelen. Selv mener jeg at det sikkert er flere innsparingsmuligheter enn politikere og administrasjon har oppdaget. Det nyttet ikke med gode driftsrapporter om man ikke evner å gå i balanse. I et så stort budsjett er det selvsagt innsparingsmuligheter.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s