Debatt Den grønne åsen – hva så?

den060715slottetogHolmekollenHoff

Det er vakkert med de grønne åsene rundt Oslo. En kuriositet som snart er forbi – eller er  det en så viktig del av byens identitet og boligmangfold at det er verdt å kjempe for?

Åpner man for sterk fortetting og småblokkbebyggelse i et 500-meters belte på hver side av T-banelinjene, også langs hele Holmenkollbanen der den snirkler seg oppover og rundt åssiden, er den grønne åssiden nesten en saga blott. Det er dette Arbeiderpartiet lover, nå under valgkampen.
Fortetter man like brede belter rundt linjene mot vest og mot nord, møtes og overlappes fortettingsbeltene fra Majorstuen til Heggeli, Vinderen og Blinderen. Her blir det tett by. Nord for dette blir det heller ikke stort igjen av småhusområdene. Tilsvarende mot Grefsen, i Groruddalen og Ekeberg/Nordstrand. Så se godt på bildet!

Per Trygve Hoff

Bystyrerepresentant (Høyre)

den250815pertrygvefoto
Per Trygve Hoff bor i Holmenkollen og representerer Høyre i bystyret. Han er også kandidat ved årets valg.
den060715slottetogHolmekollenHoff
Er Holmenkollen en hvilken som helst kolle?

5 kommentarer

  1. Slik ser Ap´s 500 m-soner ut fra Frøen/Heggeli til Gratishaugen på Holmenkollen. Vekk med småhusområder mellom ring 2 og 3 – lite igjen utenfor, og vekk med mye av de grønne åssidene, særlig langs den snirklete og bratte Holmenkollbanen.
    Exit Oslos særpreg, mvh Ap.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s