Vestre Aker Posten – status juli 2015

Det ble et tomrom etter at både lokalavisen og Aftenposten Aften forsvant. Det gir både et demokratisk underskudd og et informasjonsunderskudd i bydelen. Blogggen Vestre Aker Posten ble opprettet for å bøte på noe av informasjons- og demokratiunderskuddet i bydel Vestre Aker.

Bydel Vestre Aker har nå opprettet en egen side på Facebook. Der vil bydelen legge ut informasjon om politikk, arrangementer og hendelser i bydelen. Bydelen vil da nå lengre enn med sine nettsider som i dag bare når dem som har et ærend til siden.

Informasjon, debatt, lokalsamfunn

Vestre Aker Posten ble startet fordi det var et skrikende behov for informasjon og debatt i bydelen. Nå vil bydelen selv ivareta behovet for informasjon. Det gjør at Vestre Aker Posten kan konsentrere seg om alt annet enn ren informasjon.Det vil handle om alt fra intervjuer, debatt og søkelys på ting som bør være bedre- spørsmål som bør finne bedre løsninger.

Bydelsavis – bydelsdemokrati

At bydel Vestre Aker har behov for en bydelsblogg og aller helst en ny bydelsavis er hevet over tvil.For hvordan kan et lokaldemokrati fungere uten en lokalavis?

Vestre Aker Posten er begynnelsen på mer åpenhet og demokrati i Vestre Aker. Hva fortsettelsen blir får tiden vise. At nyheter og debatt er viktig i et lokalsamfunn  som er like stort som en større by er det ingen tvil om.

den031015lottestehusmannsplass
Husmannsplassen som blir restaurert ved Wyller løypa

Fortsatt GOD SOMMER!

Hilsen

Åse Thomassen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s