Blåklokka historie i Vestre Aker

Blåklokka har en plass i hjertet hos mange innbyggere i Vestre Aker. Fra 2015 er Blåklokka historie. Avdelingen er nå en del av Aktivitetssenteret Vestre Aker.

Blåklokka er slått sammen med Aktivitessenteret som tidligere lå på Hovseter. Nå er tidligere Blåklokka og Aktivitessenteret samlokalisert. De to tidligere avdelingene er nå også en egen avdeling. Aktivitetssenteret ligger  i Aslakveien 4.

Aktivitetssenteret er et aktivitetstilbud til uviklingshemmede brukere på dagtid. På senteret er det også et tilbud for utviklingshemmede etter skoletid. Det er 43 bruker av Aktivitetssenteret. Dette inkluderer brukerne av Etter Skoletid.

Rose Joner er enhetsleder på det nye Aktivitetssenteret.  Hun er utdannet vernepleier.Tiden får vise om det nye senteret bringer frem like mange gode følelser som tidligere Blåklokka på Vindern. Tilsynsutvalget som er ledet av Arne Kolstad (H) rapporterer om et godt tilbud og høy trivsel. Tilsynsrapportene ligger på nettsiden til bydel Vestre Aker.

den010615bloggvestreaker
En ny institusjon tar form i Aslakveien. Det ser atskillig lysere ut enn på dette bildet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s