Lekkert bad på Røa, men hva skjer med tilgjengeligheten for vestlige bydelers barn og unge?

Røa bad er åpnet. Det høster lovord av brukerne, men hva skjer med tilgjengeligheten for barn og unge i vestlige bydeler? Kloke hoder og kloke politikere må nå legge hodene i bløt for å gjøre badet mer tilgjengelig for morgendagens brukere. Det handler om skolebarna i følge bystyrepolitiker Per Trygve Hoff. Hva er Rådhusets svar?

den160615Apningenavbadet på Røa
Fra åpningen av Røa Bad. Fra venstre: Terje Bjøro (Venstre), Elin Horn Galtung (Høyre) Jane Steenbuch(Høyre) Per Trygve Hoff (Høyre) Lars Asbjørn Hanssen (Høyre) Anita Asdahl Hoff(Høyre) Arild Gjervan(Høyre) Alle unntatt Per Trygve Hoff møtte som bydelens politikere i Vestre Aker. Per Trygve Hoff møtte som representant fra bystyret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s