Hverdagshelt på busstoppet ved Røa kirke

To jenter kom og satte seg på busstoppet ved Røa kirke retning Voksenskog  i ettermiddag. To vakre, unge jenter. De utstrålte begge vennlighet. Det var god plass til oss alle tre på benken i busskuret. Plutselig satte den ene av de to seg ned på bakken.

Venninnen tok straks affære over situasjonen. Det var fint å se vennskap og omsorg hos et ungt menneske. Da hun hadde forhørt seg om formen ringte hun til en for å bli hentet så raskt som mulig. Hun hadde knapt lagt på da en mann kom bort til dem og spurte:

«Er det noe jeg kan hjelpe med?». Han tilføyde. «Jeg er sykepleier».

Han gikk bort til hun som satt på bakken. I mellomtiden hadde jeg fått rede på at hun  hadde epilepsi. Den fremmede kjente raskt på henne og tilbød seg å kjøre henne hjem. Han handlet raskt. Flott å se en handlekraftig hverdagshelt i aksjon. De to jentene ble med ham i bilen.

Jeg noterte bilnummeret hans. Det er NE 78292. Det må være lov å notere bilnummret til hverdagsheltene. Det var fire ringer bak på bilen . Ikke vet jeg om det er en Audi eller Opel. Bilens eier var der og da helt jaguar – i omtanke!

den010615bloggvestreaker

Neste uke følger intervjuer med Terje Bjøro og Lars Asbjørn Hanssen, begge listetopper til BU i bydel Vestre Aker.  Hanssen topper listen til Høyre. Bjøro er listetopp for Venstre i Vestre Aker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s