Birgitte Espeland ny direktør for Skimuseet. Slutter som leder på Bogstad gård

Birgitte Espeland blir ny leder for Skimuseet fra første september. Hun overtar etter Karin Berg som pensjonerer seg etter mer enn 30 år som en dyktig leder for Skimuseet.

For dedikerte venner av Bogstad gård fremstår Birgitte Espeland nesten som like bestandig som bygningen på Bogstad gård. Jeg har sett henne i ulike roller, som en effektiv virvelvind av en kvinne. En som kan organisere kunstutstilling i det ene øyeblikket for så å gjøre kjøkkentjeneste på kafé Grevinnen når det er på det traveleste i forbindelse med arrangementer eller travle dager.

Jeg tok for gitt at hun ville jobbe på Bogstad gård i mange år, men så ble det altså Skimuseet som får gleden av den driftige lederen på Bogstad gård fra september i år..

Folkemuseet har lyst ut stillingen som ny leder for Bogstad gård. Jeg vil tro at det vil være vanskelig å finne en ny leder som kan dekke alle fasettene i lederstillingen på Bogstad gård. Det er blitt en stor og kompleks virksomhet. Skimuseet vil fra september få gleden av Birgitte Espeland. Det skal bli spennende å følge henne i den nye jobben. Inntil slutten av august er hun fremdeles å finne på Bogstad gård. Alle som vil savne henne som leder der skulle derfor ha tilstrekkelig tid til å takke henne for innsatsen som leder på Bogstad gård.

den170715lysthusetogsjoen

2 kommentarer

  1. Det er til å gråte over, for hun har greid å fylle sin forgjenger = egen Mor, på en SUPER måte til tross for at utgangspunktet måtte regnes som uhyre vanskelig. At hun nå satser tøft igjen ved å etterfølge fantastiske Karin Berg, viser en eminent leder som tørr satse nok en gang! IMPONERENDE!! Kan bare ønske henne lykke til, men med sorg i røsten.

    Liker

    1. Hei, en flott kommentar som jeg håper at Birgitte Espeland legger merke til. Å være leder er både spennende, interesant og stundom ensomt. Da kan gode ord være viktige å ha med på veien videre.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s