Valget i Vestre Aker i 2015

Sjelden har kommunevalg vært så spennende i Oslo. For første gang på lenge kan Ap sette seg førersetet i Oslo Rådhus. Hva vil et byrådsskifte ha å si for innbyggerne i Vestre Aker og Ullern? Hva kan et nytt byråd klare som ikke dagens byråd har maktet eller våget. Og hvilken betydning vil nye politikere i bydelsutvalgene få for innbyggerne i de vestlige bydelene!

Vestre Aker Posten skal dekke valgkampen i de vestlige bydelene. Uten lokalavis er det virkelig et demokratisk underskudd i de vestlige bydelene. I ukene som kommer  vil vi publisere intervjuer med toppolitikere fra Høyre, Venstre, AP og FrP.

I Oslo som by vil kampen stå mellom de to største partiene. Hva vil et byrådsskifte egentlig innebære? Vil en stemme til AP være en garanti for et bedre Oslo? Hvilke visjoner har Raymond Johansen som Stian Berger Røsland mangler? Hva er kortversjonen av de to viktigste partienes programmer for Oslo? Hvilken forskjell kan Venstre gjøre, hvor viktig er den grønne profilen egentlig?

I ukene som kommer vil vi publisere intervjuer,nyheter og analyser. I første omgang skal vi presentere intervjuer med toppkandidatene til BU i Vestre Aker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s