Beate Holland har gått ut av tiden

Beate Holland gikk ut av tiden like etter at hun feiret 70 år. I Vestre Aker var hun kjent som politiker i bydelsutvalget og komiteer for Frp. Hun jobbet lenge i administrasjonen til Frp på Stortinget, et arbeid som begynte med at hun trengte en jobb. Siden ble hun en del av partiet, der knapt noen kunne trodd ar det begynte med at hun trengte en jobb. Hun var et dedikert partimenneske i og for Frp.

Beate Hollands fremste egenskaper var saklighet,effektivitet og et godt humør, ofte med en munter eller vennlig replikk. Hun var rammet av kreft for noen år tilbake, men hadde oppnådd å bli kreftfri. Hun etterlater seg et stort tomrom, både i familien og for partikollegaer i Frp og politikerekollegaer i andre partier. Hun var et menneske det var lett å like og sette pris på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s