Røa Torv vant årets bylivsprosjekt

Røa Torv vant årest bylivsprosjekt for 2021. Så har da også Røa Torv blitt en oase der mennesker møter kultur, uteplasser og handle. Og der barn kan leke mens foreldrene nyter noe på kafeen. OMA (Oslo Metropolitan Area) har kåret Røa til dette årest beste bylivsprosjekt. Røa Torv vant prisen i konkurranse med Sukkerbiten og Stasjonsallmenningen i Bjørvika. Prisen ble delt ut i forbindelse med Oslo Urban Week 9. september.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s