Ny bydelsdirektør i Vestre Aker

Bydel Vestre Aker har lenge slitt med underskudd og midlertidighet i den administrative ledelsen av bydelen. Nå er det ansatt ny bydelsdirektør. Kristin Nilsen kommer fra Bærum kommune der hun også bor. Det er blitt hennes jobb å rydde opp. For den politiske ledelsen av bydelen er det avgjørende med en bydelsdirektør som kan legge til rette for god ledelse av bydelen.

Stramme budsjetter

Mens andre bydeler kan få ekstrordinære midler, står vestlige bydeler ofte langt bak i køen for ekstraordinære midler. Derfor har både bydelsutvalget den vanskelige jobben å tilpasse bydelens tjenester til bydelens budsjett. Slik er ikke lett. Med ny bydelsdirektør er det å håpe at det både blir bedre tjenester og mindre underskudd i regnskapene for bydelen.

Vestre Aker Posten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s