Lasse Efskind med utstilling på Fornebu

Noen husker Lasse Efskind for verdensrekorden på skøyter i Davos i 1973. Andre for det politiske budskapet. Mange har møtt ham som en dyktig sykehuslege. I en alder der andre pensjonerer seg begynte Lasse Efskind som sykehuslege. For eldre som var unge da skøytesporten var en nasjonalsport,er det ofte litt morsomt når fedre og mødre kan fortelle barna at de har Lasse Efskind som lege.

Lasse Efskind har alltid vært allsidig. Har har gitt ut flere bøker. I flere år har han malt og skrevet dikt. Han har hatt flere utstillinger, men uten en tradisjonell kunstutdanning stiller han i klassen outsider. Han har derimot noe helt annet å by på enn andre kunstnere. Originalitet, farger og et mentalt vingespenn.

Utstillingen åpner ved det gamle flytårnet , Forneburingen 7 den 14.juli

Vernissage onsdag 14.7 klokken 18 00 Da loves høye glass og diktopplesning.

Utstillingen varer til 25 .juli.

Når så du sist maleriene til en skøytelegende?

Åse Thomassen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s