Bogstad gård fortsetter med gode nyheter

Fjøset på Bogstad går skal nå omskapes til galleri. Bogstad gård er allerede en oase for natur og kultur. Renoveringen av fjøset gjør Bogstad gård til et enda rikere sted. Fjøset som er fra 1700- tallet vil danne en flott ramme for galleriet når det blir ferdig renovert. Prosjektet er enda ikke fullfinansiert. Det er søkt om offentlig støtte i tillegg til allerede mottatt støtte fra private kilder.

Galleriet vil ligge ved inngangen der museumsbutikken er i dag. Galleriet vil fortsette innover i bygningen etter restaureringen. Museumsbutikken vil da bli flyttet lenger inn i bygget.

Bogstad gård er en perle der hver leder har satt sitt stempel på Bogstad gård. Parken på Bogstad er et momunent over lederskapet til Else Espeland som ble sluttført av hennes datter, tidligere leder ved Bogstad gård, Birgitte Espeland. Ved satsingen på galleri i fjøset følger Mette Mork opp en stolt tradisjon der hver leder tilfører noe nytt til Bogstad gård.

Lykke til med prosjektet!

Åse Thomassen

Vestre Aker Posten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s