Et musikalsk sommereventyr i Gamle Hellesund søndag 12.7

Sommeren på Sørlandet er vakker. Kultur kan løfte en, enten det er sol eller ei. Hvert år arrangerer Ola Asdahl konsert på Det gamle skolehuset på Sandøya i Gamle Hellesund. Få arrangementer kan slå disse konsertene med hensyn til kombinasjonen av natur og musikk på høyt nivå.

Ola Asdahl Rokkones har gått sine egne veier som saxofonist. Han har samarbeidet med russiske musikere og et kjent russisk orkester. Han har også vært på turne med rumenske musikere. Han kombinerer jazz med musikk fra andre kulturer. I fjor høst mottok han Barentsstipendet på drøye 100 000 kr. Han bor i Tromsø, men turnerer både i Russland, Norge og andre europeiske land. Hans musikalske reise startet i skolekorpset på Grindbakken skole.

IMG_0034
Tidlig i karrieren

Konsert foregår 12.juli klokken 15.00. Den musikalske kvartetten består av:

Ola Asdahl Rokkones på saksofon

Siri Kvambe, vokal og perkusjon

Moises Gadea, vokal og gitar

Einar Wallen Mjåland på bass.

Moises Gadea er fra Nicaragua. Han bor i dag i Kristiansand. Igjen et eksempel på at Asdahl Rokkones finner frem til musikere utenfor den musikalske hovedveien i Norge.

Det går ingen vei til Sandøya i Gamle Hellesund. Interesserte kan ta båt. For de som ikke kommer med båt er det muligheter for å bli hentet på Langholmsund brygge. Ring i så fall telefon 91 85 33 98.

Det er 150 kr i inngang. Barn gratis. Det serveres kaker fra Dampbakeriet i Kristiansand. Det oppfordres til å ta med kaffe på termos.  Kakemonsen spør hvilken kaker de velger fra Dampbakeriet i Kristiansand. Musikk er ikke alt, men det får stå på Kakemonsens regning. Alle andre enn Kakemonsen kommer selvfølgelig bare for musikk i vakre omgivelser. Kakene blir bare prikken over ien. Bedre kan det knapt bli på en sommerdag i juli

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s