Elin Horn Galtung fyller 75 år

Vestre Akers kjære Elin Horn Galtung feirer 75 år i dag. Hun har vært en elsket og respektert politiker i Vestre Aker i en årrekke. I 2015 «abdiserte» hun som BU- leder. I trygg forvisning om at det var mange dyktige politikere til å etterfølge henne. Da hun fylte 70 år feiret bydelsutvalget henne med gaver og bløtkake med portrettet av Elin på toppen av marsipankaken.

Elin ble valgt inn i bystyret  for Høyre i 2015. Hun ble gjenvalgt i 2019.

Elin Horn Galtung var lenge dronningen av Vestre Aker. Som bystyrerepresentant har hun ikke en like sentral rolle i bydelen. Som BU- politiker var hun ikke redd for å gå inn i saker små og store saker. En samfunnstopp kalte henne Bazar- Høyre. Med det mente han at hun var mer opptatt av å gjøre gode ting enn å ri ideologiske kjepphester.  Han hadde nok et poeng der. Som politiker var hun en ombudsmann, unnskyld, ombudskvinne, for hele bydelen,

Det er en spesiell tid å fylle år på. Skal se det blir større festivitas når hun fyller 80 år. Det er bare 5 år til. Da vil hun kunne få en vel fortjent salutt! I dag får hun nøye seg med digitale salutter!

 

På bildet er hun flankert av tidligere BU- leder Lars Asbjørn Hanssen(H) og Johannes Kaasa, som også er aktiv i bydelspolitikken for Høyre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s