En ny type vold på vei til Oslo Vest?

Lørdagen endte med vold for gutt på 14 år. Han ble nikket og slått av en gjeng på åtte. Er dette en enkeltstående hendelse, eller er det snakk om at råskapen som er kjent fra områder i Oslo Øst nå beveger seg vestover?

Angrepet på fjortenåringen skjedde 23.30 lørdag kveld. Bussen var i området Smestad da ugjerningen fant sted. Politiet har tatt hånd omfire antatt gjerningspersoner. Politiet leter etter de fire øvrige fra gjengen som stod for angrepet.

På det nåværende tidspunktet må vi selvsagt ta alle forbehold om skyld. Det bør likevel være lov å spørre om den omfattende volden også nå vil bli en del av trusselbildet for de relativt rolige bydelene i Oslo Vest.

2 kommentarer

  1. Bra du skrev «relativt», for gjennom årene har det dessverre vært flere ille hendelser også i de vestlige bydelene. Hvor overgriperne kommer fra har nok vært ulikt, men en periode var det ille på Røa utøvd av folk fra over Grinibroen. I de senere årene har det vært flere ran av ungdommer utført av ungdom hvorav mange kom med T-banen til alle de store vestlige stasjonene. Det er bare tragisk hvis våre barn og unge skal fratas friheten og tryggheten det norske samfunnet har vært så preget av!! Så nå MÅ vi alle voksne bidra til at dette blir stoppet før det eskalerer, for det ansvaret har vi!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s