Utbygging på Fossum

Høyre og Arbeiderpartiet har sikret flertall for storutbygging på Fossum. Dette handler ikke om et boligbehov i Bærum. For Vestre Aker bydel vil dette få betydning for samferdsel og landskapet ved Bogstadvannet.

Store vernede områder omgir Bogstad gård. Det er derfor mer enn tankevekkende at nabokommunen Bærum gir tilslutning til utbygging  tett på en av Vestre Akers vakreste perler, Bogstad gård, parken og Bogstadvannet. Stemningen ved Bogstadvannet vil aldri bli den samme etter utbygging av Fossum.  Kan noe som helst hindre en utbygging på Fossum etter vedtaket i kommunestyret i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s