Konkurranse for barn og unge i Vestre Aker og Sørkedalen

Jon Fosses imponerende karriere begynte med at han vant en skrivekonkurranse da han var fersk student i Bergen. I dag er han en av Norges mest respekterte forfattere. Ikke alt begynner med en skrivekonkurranse, men det er en smart start for å teste ut seg selv som forfatter.

Vestre Aker Posten utlyser en skrivekonkurranse med «Bikkja i bakken» som tema. Barn og ungdom i Vestre Aker kan delta. Øvre aldersgrense er 20 år.

Da vinteridrettene var viktigere i Norge var bikkja i bakken et velkjent begrep. I dag er det kanskje mange som faktisk ikke vet hvem bikkja i bakken er. Og hvordan står det egentlig til med bikkja i bakken i 2016? Her er det bare å slippe fantasien løs.

Det har hendt at turister har spurt om bikkja i bakken var en hopper i kollen. Akkurat det blir vel fantastisk.Det har aldri bikkja i bakken gjort. Men for en god historieforteller kan også bikkja i bakken være en hopper i kollen.

 

Den som vinner førstepremien blir publisert både digitalt og på trykk. Prisen er et diplom og en sjekk på 5000 kroner til prisvinneren.

Bidrag kan sendes til : asethomas@gmail.com

Frist 1.september 2016

Lykke til!

den120415bloggbildeholmenkollen1.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s