«Hængerøv og hiphop tog Oslo med storm» melder danske Politiken

I Politiken skriver Peter Sinnbeck om suksessen i Wyllerløypa og på Tøyen. I ingressen står det:

12779169_10208983987705721_5447321800453663313_o
Foto Per Trygve Hoff

 

«Det amerikanske X-games -cirkus intog Oslo for fire dager siden. Noget tyder på at invasjonen var en suksess.»

Begeistringen for X Games er stor i Oslo, men omtale i danskenes Politiken bekrefter at X Games ikke var bortkastede penger for Oslo. Unge mennesker kom til Oslo for å konkurrere eller se X Games.

Politiken møtte to unge amerikanere som hadde tatt turen fra den amerikanske vestkyst for å se verdens beste skatere og snowboardere  gjøre akrobatikk og  kunstferdige krumspring i luften. De er svært fornøyd med dagene i Oslo.

Politiken beskriver de fire siste dagene i Oslo med begeistring. I artikkelen beskrives dagene som om Oslo for noen dager ble omdannet til Aspen. Politiken forteller at de fleste events har vært utsolgt. Disse opplysningene kan jeg selvsagt innhente i Oslo også, men jeg må innrømme at det er gjevere å lese det samme i Politiken.

I følge Peter Sinnbeck har hverken nordmenn eller tilreisende noe imot at X Games igjen finner veien til Oslo. Se der vet jeg ikke om begeistringen er like unison i Oslo. Det er uansett inntrykket Politikens Peter Sinnbeck sitter igjen med.Det fører neppe heller til mindre inspirasjon etter et vellykket arrangement.

Åse Thomassen

Vester Aker Posten

 

2 kommentarer

  1. Jeg tror man må både være en veldig sur person og lite opptatt av flotte og vågale idrettsutøvere dersom man IKKE er enig med Politikken, for dette var et SUPERT arrangement for tusenvis av Oslo borgere i alle aldre + de tilreisende. Det kom også mange skatere fra andre deler av landet for å oppleve denne store begivenheten. Oslo fremsto på sitt vakreste med værgudenes «velsignelse», og bedre reklame for vår hovedstad tror jeg ikke det er mulig å få! Og med bråket i forkant håper jeg noen observerte at selv representanter for «bråkmakerne» tok turen til Tøyen lørdag…

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s