Sørkedalen Landhandel selger egg før de åpner igjen

Mens vi venter på at Sørkedalen Landhandleri skal åpne igjen, sikkert finere enn noen gang, melder landhandleriet at det er mulig å kjøpe egg. De kommer direkte fra leverandør, om det er høna eller bonden vites ikke. Leverandør betyr så mye i vår tid. Men gode egg er det sikkert.

den031015soerkedalenskole
Skolebygget- Sørkedalen skole-  vis a vis Sørkedalen Landhandleri bidrar til stemningen i og rundt Landhandlen

Før gjenåpningen skader det ikke å støtte en institusjon som gjerne kan få litt drahjelp før åpningen. For landhanderiet er utvilsomt en kjær handels- og møteplass i Sørkedalen. For beboere i Oslo Vest er det fantastisk å komme inn til en liten bygd. For noen stoppested før eller etter tur i marka. For andre har Landhandelen vært et godt nok mål for en rast og noen innkjøp. Det blir spennende å se hvordan det blir etter åpningen.

Eggene kan bestilles av Ola på telefon 90 06 24 80.

den031015sorkedalenlandhandleri
Sørkedalen Landhandel før den pågående renoveringen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s