Ny italiensk kafé Oslo

Grazie Mille  Caffe er en ny kaffebar i Oslo. I Kirkeveien. Tvers over busstoppet til buss 20 på Marienlyst. Stedet ble åpnet før sommeren,men er stadig i en oppstartfase. Ikke alle vet at det ligger en italiensk kaffebar på Marienlyst.

Daglig leder er et kjent fjes fra Dolce Vita,som tidligere var en populær kaffebar i Prinsens gate. Med egen kaffebar viser han evne til å lage gode småretter og italienske kaker. For alle som setter pris på det italienske er Grazie Mille et kjært tilskudd i Oslo.  Det er også et lite utvalg av italienske varer. Og selvsagt topp kaffe – av prima, italiensk kvalitet. For den som liker lyden av det italienske språket er det også en mulighet på Grazie Mille. Helt uten kostnader. En dag det er lenge til ferie i Italia er en lunch på Grazie Mille absolutt et godt alternativ. Man får en liten flik av Italia på Grazie Mille.

Adresse: Kirkeveien 98

cof

cof

cof

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s