Postkontoret snart historie på Røa

Posten sentralt har lenge ønsket å legge ned postkontoret på Røa. Tidligere har det strandet på at ingen av butikkene  på Røa ønsket tjenesten Post i butikk.

Postkontoret på Røa er en liten og kjær institusjon. Det er hyggelig betjening på Røa postkontor. For mange kan en prat med en av de bak disken være et kjærkomment avbrekk i hverdagen. I dag var det en eldre dame som fikk hjelp til tolldeklareringen av pakke med vaffelrøre og norsk sjokolade til familie i USA.

Etter nyttår vil Meny begynne ombyggingen av butikken for å tilrettelegge for Post i Butikk. Dette vil være klart tidligst 1. februar 2016, kanskje ikke før i mars 2016. De ansatte ved Røa postkontor er varslet.

Utviklingen gjør at Post i butikk er det mest kostnadseffektive for Posten. For befolkningen blir det et tap av et postkontor med en hyggelig betjening som kan  Posten fra A til Å.  Post i butikk fungerer mange steder og vil sikkert gjøre det på Røa også. Men det er litt trist med stadig flere institusjoner som forvinner.  Posten er en institusjon på Røa i dag. Med et hyggelig og serviceinnstilt personale.

 

2 kommentarer

  1. Enig i at det er så trist at Røa postkontor skal legges ned, for pga stor besøkskare blir det ofte en del venting som gjør at det kan bli tid til en preik med mange hyggelige medbydelsbeboere. At de ansatte er supre og serviceinnstilte gjør det enda hyggeligere, så jeg gruer meg til vi skal presses inn på et mindre område nede på Meny hvor det ikke er mer plass enn nødvendig selv i dag. Og selvfølgelig ønsker jeg ikke at det skal gå ut over vareutvalget vi tilbys, så dette er ingen god løsning bortsett fra at åpningstidene utvides kraftig.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s